Een Bruiloft als een sprookje in Nijkerk

Bruidsfotograaf in Eemnes en Nijkerk

Het is alweer even geleden dat ik deze geweldige trouwerij als bruidsfotograaf heb mogen vastleggen. Een prachtige bruiloft, waar ik bij mocht zijn van het aankleden van de bruid tot en met het vertrekken naar de feestlocatie. We begonnen deze dag bij de ouders van de bruid in Eemnes, waar haar toekomstige echtgenoot haar zou komen ophalen en vanuit daar zijn we vertrokken naar hun trouwlocatie in Nijkerk, Landgoed Salentijn. Zal ik jullie meenemen door de dag heen??

Aankleden van de Bruid

’s Ochtends werd de trouwfotograaf, Ik dus!!, verwacht bij de ouders van de bruid in Eemnes. Dit om alle voorbereidingen vast te leggen, waar haar lieve nicht en ceremoniemeester Sandra haar deze ochtend mee hielp. In de tussentijd heb ik foto’s gemaakt van de bruidsjurk in zijn geheel en in detail en ook de sieraden heb ik gefotografeerd samen met de uitnodiging die alle daggasten hebben ontvangen.

Voorbereidingen Bruidegom

Terwijl bij de bruid de puntjes op de I werden gezet, ben ik naar de woning van het bruidspaar gegaan. Hier was de bruidegom bezig met zijn laatste voorbereidingen samen met zijn ouders en getuigen. Ook bij de bruidegom heb ik eerst de details vast gelegd, denk aan zijn trouwpak, zijn stropdas en zijn schoenen. Aangezien ook de ringen en het bruidsboeket bij de bruidegom waren heb ik deze samen met zijn kleding kunnen combineren, waardoor je ook mooi de kleuren van de bruiloft te zien kreeg op de foto. Nadat zijn ouders hem geholpen hebben met het aantrekken van zijn trouwpak en zijn getuige zijn stropdas had gestrikt, ben ik weer terug gegaan naar het ouderlijk huis van de bruid.

 

Toen ik eenmaal boven kwam stond daar een prachtige bruid met een echt bruidskapsel in haar trouwjurk op mij te wachten. Nu hoor ik je denken, op jou? Ja zeker want er horen natuurlijk ook foto’s bij van de bruid waar zij helemaal klaar is, want juist dan komen alle vormen en kleuren van de trouwjurk helemaal tot zijn recht.  

Trouwlocatie Nijkerk - Landgoed Salentein

Eenmaal aangekomen werd het bruidspaar door de getuige naar binnen geleid onder een paraplu, want ja helaas was die ondertussen echt wel nodig. Gelukkig was er voor de ceremonie rekening gehouden met het wisselvallige weer en was er een prachtige zaal ingericht voor de huwelijksvoltrekking. Vooraf vindt ik het altijd heerlijk om door zo een zaal te lopen en op zoek gegaan naar de pareltjes qua versiering en details, en dit leg ik dan natuurlijk gelijk vast voor de fotoreportage. 

 

Vraag jij je ook wel eens af, wat kost een bruidsfotograaf eigenlijk?? Al mijn informatie, prijzen en pakketten vind je in mijn GRATIS Trouwgids.

Waar vind je een trouw locatie met verschillende zalen

Na een ontspannen ceremonie en een heerlijk stuk taart, hadden we het geluk dat de zon weer ging schijnen. Snel hebben we toen alle mensen bij elkaar geroepen om toch de groepsfoto’s op het bordes van het landgoed te kunnen maken. Nadat deze vastgelegd waren moesten we helaas weer naar binnen en hebben we de bruidsreportage binnen moeten doen. Ondanks dat dit natuurlijk heel jammer was, hadden we bij Landgoed Salentein wel een ruime keuze uit verschillende ruimtes, op de bovenverdieping is zelfs een ruimte met een roze wenteltrap erin.

Bedankt dat je onze gast was

Na een gezellige, ontspannen(al voel ik me dan niet zo hoor) en vrolijke trouwreportage, hebben wij ons weer aangesloten bij de gasten voor een heerlijk diner. Dit keer zat ik bij andere gasten en dat gecombineerd met het overheerlijke eten, zou je bijna vergeten dat ik aan het werk was(ik niet hoor hahaha, altijd alert en altijd de camera bij de hand!!)

 

Het bruidspaar, de trouwkleding, de trouw locatie en de gasten maakte het al een waar sprookje, een sprookje die ik als bruidsfotograaf in Nijkerk mocht vastleggen in mijn lichte, zachte en kleurrijke fotografiestijl. Ik ben verliefd!!

Deel dit bericht

Lees hier ook over...