Melanie Witkamp

Fotograaf Nijmegen Beuningen en omgeving

Melanie Witkamp Fotograaf Arnhem, Beuningen, Nijmegen

Wie ben ik...

Hoi ik ben Melanie Witkamp, Mama van een heerlijke zoon en 

de fotograaf achter Memories byMel. Samen met mijn prachtige gezin woon en werk in de omgeving van Nijmegen.

Als trouwfotograaf, newbornfotograaf en gezins fotograaf in Nijmegen en Beuningen, werk ik door heel Nederland, maar vooral Midden-Nederland bezit mijn favorieten fotolocaties.

 

Andere beschrijven mij als een enthousiaste, kindvriendelijke, geduldige en meedenkende fotograaf. Zelf zou ik mezelf eerder beschrijven als een kameleon… Nu hoor ik je denken, kameleon??

 

Ja zeker!! Omdat ik ingetogen en op de achtergrond ben tijdens een bruiloft, maar zeer aanwezig voor de mooiste foto’s van gezinnen en kinderen. Flexibel en meedenkend in elke situatie, dus altijd lichte, zachte en kleurrijke foto’s!!

Melanie Witkamp Fotograaf, Nijmegen, Beuningen, Arnhem

Kindvriendelijk
Meedenkend
Geduldig

Kindvriendelijk

Meedenkend

Geduldig

Ik hou heel erg van lichte, maar toch kleurrijke foto’s, waar de meest pure en spontane momenten op vastgelegd zijn.

 

Kinderen probeer ik altijd te betrekken bij de fotoshoot door middel van speeltjes en spelletjes. Mijn zoontje kent thuis van mama alle trucjes door en door, maar als hij op de foto mag lukt mij als fotograaf altijd weer om hem op zijn leukste manier op de foto te zetten.

 

Daarnaast leg ik de meest spontane, natuurlijke foto’s vast door gebruik te maken van vragen en kleine opdrachtjes. Daarom krijg je bij mij altijd foto’s, precies zoals jullie zijn!!

“Ieder moment is het waard om op een zo mooi mogelijke en natuurlijke wijze fotografisch vast gelegd te worden. “

Dus wil jij hulp bij het vastleggen van jullie bijzondere foto momenten, twijfel dan niet langer!! Wil je een keer kennismaken??