Hoe kan ik je helpen??

Ben jij op zoek naar een bruidsfotograaf, newbornfotograaf, gezinsfotograaf of heb je toch een ander idee voor jouw foto´s?? Memories byMel heeft voor iedereen een passend aanbod, staat jouw shoot er niet tussen of wil je meer informatie?? Stuur dan een berichtje.

Melanie Witkamp Fotograaf Beuningen, Nijmegen en Arnhem
Melanie Witkamp Fotograaf Beuningen, Nijmegen en Arnhem

Bruidsfotograaf

Hou jij van lichte, zachte foto´s met mooie kleuren?? Dan zijn mijn bruidsfoto’s wat je zoekt. Als jullie trouwfotograaf denk ik graag met jullie mee voor de mooiste plaatjes, door middel van kleine aanpassingen en aanwijzingen zorg ik voor een ontspannen sfeer.

Newbornfotograaf

Naast prachtige foto’s van jullie pasgeboren baby, maak ik ook altijd foto’s samen met de ouders en broertjes/zusjes. Bij mij kan je kiezen voor mooie geposeerde foto’s of een lifestyle fotoshoot bij jullie thuis. Door het gebruik van mijn eigen accessoires weet ik altijd weer die lichte, zachte en toch kleurrijke foto’s te maken.

Gezinsfotograaf

Wil je graag nieuwe foto’s laten maken van jullie als gezin? Bij Memories byMel kan je mooie portretten laten maken in de fotostudio of prachtige ontspannen (niet geposeerde) foto’s op een heerlijke buitenlocatie.