Pure, lichte en zachte newbornfoto's

Newbornfotograaf  Beuningen, Nijmegen en omgeving

De newbornfotograaf voor pure, lichte, maar toch kleurrijke foto's...

Newbornfotograaf Nijmegen, Beuningen en Arnhem
Newborn fotograaf Arnhem, Nijmegen en Beuningen

 

Alle clichés zijn waar, zeg ik als jonge moeder en newbornfotograaf. De tijd dat jouw kleintje zo klein is en heerlijk opgekruld bij je ligt gaat zo snel weer voorbij. 

 

Daarom vind ik zelf al die foto’s van mini handjes, mini teentjes, mini haartjes en mini alles zo bijzonder. Ook deze leg ik altijd met liefde vast, zodat je dit steeds weer kan herbeleven, ook als je ze even achter het behang kan plakken.

 

 

 

 

Wil je meer voorbeelden zien van mijn newbornfoto’s??

Werkwijze

Voor een newborn fotoshoot kom ik graag bij jullie thuis, of je nu kiest voor een lifestyle of een geposeerde shoot. Aangezien ik jullie kleintje kom fotograferen in de periode tot 21 dagen, kan het juist extra fijn en ontspannen zijn om de foto´s bij jullie thuis te maken. Natuurlijk maak ik dan ook foto’s met papa en mama en eventueel broertjes en zusjes. 

 

 

De twee verschillende newbornshoots zijn allebei in mijn lichte, zachte en kleurrijke fotografiestijl vast gelegd en je hebt en ruime keuzen uit verschillende accessiores. Jullie voorkeuren nemen we vooraf rustig door en dan neem ik voor jullie alles mee wat hierbij aansluit.

Reserveer op tijd

Wist je dat je een newborn shoot al reserveert tussen

de 20e en 30e zwangerschapsweek??

Als newbornfotograaf uit Beuningen leg ik pap’a’s en mama’s vast uit de gehele regio. Denk hierbij ook aan Nijmegen, Wijchen, Druten, Groesbeek en Ewijk. Hierdoor is het belangrijk om op tijd te reserveren, dan hou ik namelijk een plekjes voor jullie vrij.

 

Na de bevalling plannen we natuurlijk pas een afspraak.

Pakketten

Vind jij het ook vervelend als er achteraf ineens nog kosten bij komen?? 

IK OOK!! Daarom weet je bij mij van tevoren waar je aan toe bent en komen er na de newborn shoot geen onverwachte extra kosten meer bij, in mijn compleet en luxe pakket zit zelfs al een GRATIS mini-album. 

 

Wil je ook je zwangerschap en de eerste verjaardag vastleggen?? Of wil je meerdere momenten tijdens het eerste jaar vastleggen?? Kijk dan ook eens naar mijn Baby-pakket of Milestone pakket, deze vind je in mijn  gratis newborn Magazine

 

Hiernaast vind je een voorbeeldprijs voor een lifestyle shoot, download mijn gratis newborn magazine voor alle informatie, prijzen en pakketten. 

Voorbeeld pakket


€ 149,-

 
Lifestyle fotoshoot aan huis
 
– 10 foto’s
–  Extra afdruk 20×30
– Incl. reiskosten 25km buiten Beuningen