Voorbeelden van mijn Newbornfotos

Newbornfotograaf Nijmegen, Beuningen en Arnhem


Als newborn fotograaf hou ik van prachtige lichte, maar toch kleurrijke newbornfotos. De pure natuurlijke sfeer in mijn geposeerde en lifestyle shoots legt jouw pasgeboren baby precies vast zoals hij/zij is.


Newborn fotograaf Arnhem, Nijmegen en Beuningen
Newborn fotograaf Arnhem, Nijmegen en Beuningen

Wil je meer informatie over mijn werkwijze, pakketten en prijzen?? Download de gratis newborngids

Aangezien ik het belangrijk vind om te blijven leren en ontwikkelen, heb ik mijn afgelopen workshop gevolgd bij Sabrina Serraarens van Photography with Love. Lees hieronder hoe dit was en geniet van nog meer Newbornfoto’s gemaakt door mij…

Noud

Newborn lifestyle

Milan

Newborn lifestyle

Geposeerd of lifestyle

Ik gebruik voornamelijk natuurlijk daglicht, wanneer ik bij jullie kom zullen we dan ook eerst kijken welke ruimte het meest geschikt is. Door middel van mijn eigen accessoires en het meedenken over de kleding van de pasgeboren baby en gezin weet ik elke keer weer de dezelfde stijl te creëren.

Accessoires

Voor dat de baby geboren is hebben we elkaar natuurlijk al een keer gesproken over de wensen en voorkeuren. Wanneer ik bij jullie kom neem ik de accessoires mee die bij deze wensen en voorkeuren passen. Zeker voor geposeerde newborn fotografie heb ik een ruime keuze uit  verschillende soorten accessoires die ik voor een shoot kan gebruiken. Denk aan doeken voor de achtergrond, manden, schalen, kleedjes, mutsjes en haarbandjes. Alles accessoires zijn er in neutrale tinten en kleurtinten, zo is er altijd een combinatie waarbij het complete plaatje klopt. Wil je voor een lifestyle rapportage ook gebruik maken van mijn accesoires zoals haarbandjes, mutsjes of wikkeldoeken dan neem ik dat gewoon voor je mee!!